top of page

YRITYSVALMENNUS PK-YRITYKSESSÄ

Puristeteos Oy on yritys, jonka kanssa Tredu:lla on pitkäaikainen yhteistyösuhde. Olikin luonnollista, että pyysimme heitä kumppaniksi ROBOREEL-hankkeen yritysvalmennukseen, joka syvensi kanssakäyntiä entisestään. Yrityksen historiasta sen verran, että Puristeteos Oy on metalliteollisuuden järjestelmätoimituksiin keskittynyt yritys, joka perustettiin 1947. Tällä vuosituhannella on toimintaa kehitetty vastaamaan entistä tehokkaammin asiakaskunnan vaatimuksiin saada kokonaispalvelu samalta toimijalta, suunnittelusta valmistukseen saakka.

Oamkilla on aikaisempaa kokemusta hieman samantyylisestä sovelluksesta, jossa robotti rakennettiin kaatamaan virvokkeita juhliin. Tuotekehitystyötä unohtamatta. Yrityksellä on vahva tahto lisätä automatisoinnilla tuotannon tehokkuutta ja asiakkaiden tyytyväisyyttä. Puristeteos Oy:ssä panostetaan voimakkaasti henkilöstön työtyytyväisyyteen ja toimitusjohtaja kannustaa innovatiivisuuteen. Yritys on saanut osaavaa henkilökuntaa Tredu:sta työssäoppimisen kautta ja omassa yrityksessä tapahtunut koulutus on kehittänyt ja viimeistellyt osaamista!

Roboreel hanke yhteistyön laajentajana

osaamista! Yritysvalmennus Puristeteos Oy:ssä toteutettiin hankkeen alkupuolella. Se antoi samalla suuntaa tuleville valmennuksille niin, että pystyimme kohdentamaan tarkemmin kysymyksiä ja niistä kumpuavia kehitysiedoita jatkokäyttöön. Vastaukset valmennuskysymyksiin antoivat Roboreel -projektin käyttöön varsin kattavan näkemyksen tuotantoautomaation kehityskaaresta ja kehittämistoimipisteitsä yrityksessä.

yrityksessä. Osana Roboreel -projektin tulosten tiedonlevitystä ja digitaalisen teknologian esitystä varten tuotetussa videodokumentissa Tredu:n opiskelija vierailee Puristetos Oy:n Kangasalan tehtaalla. Toimitusjohtaja Ville Mäenpään opastuksella hän tutustuu yrityksen robotiikan ja automaatiotekniikan soveltamiseen tuotannossa. Samalla nousevat esille työpaikalla toteutetun oppimisen ja tuotantoautomaation hallitun käyttöönoton suuntaviivat tämän päivän kehittyvässä metalliteollisuudessa.

Roboreel -projektin myötä Tredu:n ja Puristeteon Oy:n yhteistyö on syventynyt ja siitä on saatu positiivista nostetta molemmille osapuolille!

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun logo
bottom of page